[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Грудень » 23 » «Карпатнафтохім» купує землю
12:15
«Карпатнафтохім» купує землю
Вірогідно, ще до кінця року міський бюджет поповнять понад 18 млн. грн. Минулого тижня Калуська міська рада дала дозвіл ТОВ «Карпатнафтохім» на інвентаризацію двох земельних ділянок під виробничими потужностями товариства.

Блискавично, того ж тижня депутати зібралися на позачергову сесію вдруге і прийняли наступне рішення, необхідне для викупу землі товариством — дали дозвіл на викуп. Очевидно, необхідну документацію для викупу землі ТОВ «Карпатнафтохім» підготувало заздалегідь. Вчора на своїй сесії міська рада прийняла кінцеве рішення — продати товариству дві земельні ділянки (площею близько 54,5 га та понад 1,3 га) та затвердила ціну. Більшу буде продано за майже 17,8 млн. грн. (без ПДВ, 33,27 грн. за 1 кв. метр), меншу — за близько 436,5 тис. грн. (без ПДВ, 33,29 грн. за 1 кв. метр). 

Як повідомив начальник земельного відділу Калуської міської ради Володимир Мельник, залишилося укласти договір купівлі-продажу. За його, словами ціна викупу земельних ділянок є дуже хорошою для міста. Крім того, покупець, за його словами, скоріш за все не буде проводити реструктуризацію платежу, тобто одразу внесе усю суму. І хоча на укладання договору є місяць, вірогідно, що це відбудеться ще до кінця поточного року.
Категорія: Економіка | Переглядів: 580 | Додав: CHERNISHOV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]