[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Лютий » 28 » Кампанія декларування доходів у розпалі
13:36
Кампанія декларування доходів у розпалі

У розпалі кампанія декларування доходів, отриманих громадянами у 2012 році.

Калуські податківці запрошують громадян, які в минулому році отримали неоподатковані доходи, в першу чергу – спадщину та подарунки, інвестиційний прибуток, іноземні доходи та ін. до 1-го травня  прийти в податкову інспекцію та задекларувати їх.  Особливий наголос робимо для тих, хто в минулому році отримував заробітну плату від кількох податкових агентів та її місячний розмір перевищив 10 мінімальних заробітних плат (більше як 10730 гривень). На роботі їх оподаткували за ставкою 15%, а законом передбачено 17%. В податкову потрібно задекларувати та сплатити додатково 2% від суми перевищення.

В цьому році вперше податкову інспекцію можна і не відвідувати, а подати  декларацію про доходи, отримані в 2012 році через Інтернет.

Слід відмітити, що податок на доходи фізичних осіб-ключовий платіж в наповненні місцевих бюджетів. Таким чином від внеску кожного залежить добробут місцевої громади.

Податківці очікують потенційних декларантів щоденно на І-му поверсі Калуської ОДПІ в Центрі обслуговування платників податків.             

Категорія: Суспільство | Переглядів: 614 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]