[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2014 » Жовтень » 23 » Калуському бізнесу відшкодувано майже 58 мільйонів гривень податку на додану вартість
11:49
Калуському бізнесу відшкодувано майже 58 мільйонів гривень податку на додану вартість

За дев’ять місяців 2014 року на розрахункові рахунки платників податків Калуша повернуто 57,8 мільйонів гривень податку на додану вартість.

Про це під час зустрічі з бізнес-спільнотою повідомила заступник начальника Калуської  Марія Місюра.

Посадовець акцентувала увагу присутніх на тому, що за 9 місяців 2014 року під процедуру автоматичного відшкодування потрапили 5 суб’єктів господарювання, які отримали 45,9 мільйонів гривень бюджетного відшкодування.

Фахівці Калуськоїї ОДПІ приділяють чимало зусиль стабільному наповненню бюджету. Поряд із цим важливою складовою залишається активізація діалогу з бізнесом та громадськістю, особливо нині, під час реформування податкової системи. Першочерговим завданням фахівців інспекції є особливий контроль за відшкодуванням податку на додану вартість та упередження розкрадання коштів з бюджету. Адже стабільна робота підприємств, оперативність та зручність механізму відшкодування ПДВ в автоматичному режимі, збільшення кількості «автовідшкодуванців» - це запорука соціальної та економічної стабільності у регіоні.

Вагомим фактором унеможливлення отримання незаконного бюджетного відшкодування є запровадження з 1 січня наступного року електронного адміністрування податку на додану вартість.

Категорія: Економіка | Переглядів: 457 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]