[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Липень » 18 » Калуський підприємець неочіковано поповнив бюджет більше як на 70 тисяч гривень
11:12
Калуський підприємець неочіковано поповнив бюджет більше як на 70 тисяч гривень

В ході документальної перевірки калуського підприємця, який займається роздрібним продажем продовольчих товарів. було встановлено ряд суттєвих порушень податкового законодавства.

Фахівцями Калуської ОДПІ виявлено, що при визначенні валових витрат були включені суми, які не мали свого документального підтвердження. Таким чином перевіркою донараховано  податок на доходи фізичних осіб в сумі 4,8 тисячі гривень. Аналогічна ситуація виникла з податком на додану вартість. До складу податкового кредиту були включені суми, не підтверджені податковими накладними, або накладні не були належним чином оформлені. А це,  в свою чергу призвело до збільшення податкового зобов’язання. Було виявлено ще ряд порушень податкового законодавства - по платі за землю, термінах перерахування до бюджету.

Всього за наслідками документальної перевірки було донараховано разом з штрафними санкціями 6 тисяч податку на доходи фізичних осіб, 64 тисячі податку на додану вартість та 1,8 тисячі гривень інших податків та зборів – всього 71,8 тисячі гривень..

Акт перевірки підприємець навіть не оскаржував та відразу перерахував всі кошти до бюджету.

Категорія: Економіка | Переглядів: 531 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]