[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2014 » Березень » 13 » Калуський Центр обслуговування платників до послуг бізнесу та пересічних громадян
10:26
Калуський Центр обслуговування платників до послуг бізнесу та пересічних громадян

З початку року в Центрі обслуговування платників Калуської ОДПІ спеціальною зчитувальною технікою зафіксовано більше як 19 тисяч відвідувань. Це і не дивно, адже на обліку в податковій інспекції знаходиться більше семи тисяч платників. Крім того, можна отримати сотню різного роду адміністративних послуг. 

Заступник начальника Калуської ОДПІ Любов Жаровська відзначила, що відвідувачів було б значно більше, якби не електронне звітування. На даний час  не відвідуючи податкову інспекцію, звітується більшість платників.

З початку року надано більше тисячі різного роду адміністративних послуг. Щодо структури послуг,то найбільшу питому вагу - близько 70-ти відсотків, займає видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки, так звана довідка про ідентифікаційний номер. Часто реєструють розрахункові книжки, книги обліку розрахункових операцій, книги обліку доходів і витрат.

Працівники центру обслуговування платників в своїй роботі керуються принципом партнерських відносин з платниками та прагненням надання якісних адміністративних послуг.

Категорія: Економіка | Переглядів: 503 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]