[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Лютий » 5 » Калуські податківці співпрацюють з працедавцями в частині дотримання вимог трудового законодавтсва
18:04
Калуські податківці співпрацюють з працедавцями в частині дотримання вимог трудового законодавтсва
Працівниками органів податкової служби, проводиться масштабна робота по контролю за дотриманням законодавства в частині оплати праці, оподаткування та своєчасності сплати до бюджету податку на доходи фізичних осіб, оскільки від цього прямо залежить наповнюваність місцевих бюджетів.

Систематично проводиться аналіз інформації щодо платників податків, які виплачували місячну заробітну платню у розмірі меншому від мінімального встановленого законодавством рівня. За даними податкової звітності за ІІІ-й квартал минулого року майже 7 сотень калуських суб’єктів господарювання виплачували заробітну плату менше мінімальної. Неодноразово проводились зустрічі, семінари, наради з працедавцями-юридичними та фізичними особами з метою приведення у відповідність нарахування розміру заробітної плати та фактично відпрацьованого робочого часу. Результатів проведеної роботи очікують за наслідками подання податкової звітності за ІV квартал 2012 року, термін подання якої незабаром закінчується.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 467 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]