[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Листопад » 15 » Калуські міндоходівці платникам про їх права та обов’язки
10:47
Калуські міндоходівці платникам про їх права та обов’язки

В рамках проведення Всеукраїнської акції «Права та обов’язки» відвідувачам калуського Центру обслуговування платників презентовано брошуру „Права та обов’язки платників податків та контролюючих органів”, розроблену фахівцями Міністерства.

Брошура містить декілька розділів, в яких розміщено основні витяги із законодавства. Платники можуть прочитати як про свої права і обов’язки, так і посадових осіб контролюючих органів.

Завдяки брошурі платники зможуть відстоювати свої права при спілкуванні з працівниками органів доходів та зборів, особливо у випадках можливих корупційних проявів. Зокрема, у брошурі зазначено телефон антикорупційного сервісу Міндоходів „Пульс”, за яким платники можуть поскаржитися на протиправні дії працівників відомства.

Як зазначив перший заступник начальника Калуської ОДПІ Михайло Князевич, скарг, які б підтверджували корупційні дії працівників інспекції в цьому році, та і в попередні роки, не було. Калуські міндоходівці націлені на роботу з платниками у правовому полі. Якщо трапляються якісь непорозуміння, то як правило, відразу вирішуються в робочому порядку. Крім того, ця брошура є корисною не тільки для платників, але й для працівників, які опрацюють її на чергових економічних навчаннях.

Категорія: Економіка | Переглядів: 424 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]