[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Липень » 3 » Калуські міндоходівці кращі у спорті серед представників силових структур
10:26
Калуські міндоходівці кращі у спорті серед представників силових структур

Вже традиційно працівники Калуської ОДПІ займають призові місця на спартакіаді представників силових структур міста, яка щороку проводиться до Дня Конституції України.

Організатором спартакіади, яким виступило управління у справах сім'ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міськради, було запропоновано командам міськвідділу міліції, районного відділу МНС України, громадського формування «Калуська міська варта», Калуської об'єднаної державної податкової інспекції та ТОВ «Агенство «ЛУКОМ-А-Україна» позмагатися в семи видах спорту: міні-футболі, шашках, стрільбі з пневматичної гвинтівки, дартсі, армрестлінгу, гирьовому спорті та перетягуванні линви. 

Цього разу команда податкової інспекції зайняла почесне ІІ-ге місце та нагороджена перехідним кубком та грамотою управління в справах сім’ї, молоді фізичної культури  і спорту Калуської міської ради. Міндоходівці були кращими в міні-футболі (ІІІ-е місце), шашках (ІІІ- місце), стрільбі з пневматичної зброї (ІІ-е місце), в армрестлінгу серед жінок (І-е місце) та  чоловіків (ІІІ-е місце), в гирьовому спорті (ІІ-е місце)  .   

Незважаючи на холодну дощову погоду спартакіада загалом пройшла в хорошій та по-спортивному дружній атмосфері, в якій відчувався піднесений настрій всіх учасників змагань.

Категорія: Спорт | Переглядів: 649 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]