[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Лютий » 28 » Калуська ОДПІ: Черговий крок в удосконаленні роботи податкової
13:35
Калуська ОДПІ: Черговий крок в удосконаленні роботи податкової

При Калуській ОДПІ розпочав свою роботу віддалений пункт реєстрації користувачів акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової служби України. Тут платники податків можуть отримати  безкоштовні ключі електронного цифрового підпису (ЕЦП), які дозволяють відправляти звітність до податкової служби засобами електронного зв’язку.

Пункт розміщено в кабінеті №117 на першому поверсі Калуської ОДПІ.   Прийом відвідувачів триває щоденно з 9.00 години до 18.00 години, в п’ятницю з 9.00 до 17.00 години. 

Інформацію стосовно умов Договору про надання послуг ЕЦП, Заяви приєднання та регламенту роботи можна отримати на інформаційному  ресурсі www.acskidd.gov.ua.

Відкриття такого пункту – черговий крок в удосконаленні роботи податкової служби. Це дозволить зменшити затрати робочого часу місцевих платників податків, які вирішили звітуватися в такий спосіб. Сучасні технології дають змогу захищати конфіденційну інформацію платника шляхом її спрямованого шифрування. В день відкриття працівники пункту прийняли перших відвідувачів.        

Категорія: Суспільство | Переглядів: 636 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]