[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2012 » Жовтень » 31 » Калушани можуть отримати воду за графіком уже з 1 листопада
00:18
Калушани можуть отримати воду за графіком уже з 1 листопада
Адміністрація КП ”Водотеплосервіс” повідомляє, що заборгованість населення міста за послуги з водотеплопостачання та водовідведення станом на 01.10.2012 року становить 11 млн. 409 тис. гривень, у тому числі: за централізоване опалення — 6 млн. 795 тис. гривень, холодне водопостачання і водовідведення — 4 млн. 614 тис. гривень.

— Терміново погасіть існуючу заборгованість, в іншому випадку підприємство буде вимушене перейти на обмежений графік подачі питної води з 01.11.2012 року, — ідеться в офіційному повідомленні КП "Водотеплосервіс”.

Адже через існуючу заборгованість перед енергопостачальними організаціями, можливе відключення об´єктів водотеплопостачання КП «Водотеплосервіс». Підприємство не взмозі буде забезпечити організації, установи, підприємства, лікарні , поліклініки, дошкільні дитячі заклади, школи та житлові будинки послугами з опалення та постачання питної води і водовідведення, що може призвести до непередбачених наслідків техногенно-екологічного характеру. — Надіємось на свідомість та розуміння мешканців міста Калуша, — йдеться у повідомленні, пишуть Вікна.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 444 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]