[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Грудень » 2 » Ігор Насалик не згідний зі своїм виключенням з Української партії
09:13
Ігор Насалик не згідний зі своїм виключенням з Української партії
Мер Калуша Ігор Насалик не згідний з рішенням Центральної ради Української партії про своє відкликання із займаної посади та позбавлення членства у Центральній раді та Центральному проводі.

«Рішення засідання Центральної ради Української партії не є легітимним, – повідомив Ігор Насалик. – Чи перебувати мені на займаній посаді – остаточно вирішуватиметься 18 грудня 2010 року під час всеукраїнського партійного з’їзду у Києві. Мені дали оцінку, що я погано провів вибори, скажіть, це відповідає правді?».

Новообраних осіб на керівні посади Української партії Ігор Насалик вважає теж нелегітимними, «адже ці люди себе ніде не проявили». Виконуючим обов’язки голови Центральної ради Української партії  обрали Олега Олійника. Було також оголошено про переобрання голів крайових організацій: головою Київської обласної крайової організації Української партії став Олег Березюк, Чернігівської – Олександр Дем’яненко, Черкаської – Олег Соколенко.

Члени Центральної ради Української партії  розглянули поведінку депутатської фракції Української партії в Івано-Франківській обласній раді. Засудили рішення висунення кандидатури регіонала Зіновія Митника на посаду голови облради. Крім того, планується провести перевірку Івано-Франківської крайової організації, у зв’язку з чим її діяльність тимчасово призупинена.
 
Джерело інформації - ZIK
Категорія: Політика | Переглядів: 581 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]