[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Травень » 18 » Ігор Насалик буде подавати в суд на «Західний вісник»
09:31
Ігор Насалик буде подавати в суд на «Західний вісник»
16 травня 2011 року відбувся пікет «Свободи» та районної організації БЮТ у залі засідань міського голови. Мета була одна – звільнити негайно заступника міського голови Віталіну Радецьку. Розмова була напруженою. Ігор Насалик пообіцяв вирішити це питання саме завтра на сесії міської ради. Тож після гучних перепалок типу «гнати попереду Вас, Ігорю Степановичу, а позаду Радецьку» міський голова провів прес-конференцію із журналістами обласних, міських та районних мас-медіа.

На прес-конференції Ігор Насалик спростував питання, що він та його сім’я мають бізнес у медицині. «Ні я, ні моя сім’я, не мають жодного відношення до тих фірм, які постачають медпрепарати до ЦРЛ», - заявив міський голова.

Про появу Радецької.

Ігор Насалик розповів, що і сам лікувався, і його брат, і син у Київській медичній клініці, яку очолювала Віталіна Радецька. Саме через те, що там були організовані належні умови, міський голова запросив Радецьку очолити медицину міста Калуша.

Також мер спростував інформацію про те, що новопризначений заступник отримує зарплату у розмірі 20 тисяч гривень. «Вона отримує найменшу зарплату серед моїх заступників. А середня зарплата міського голови – сім-вісім тисяч», - наголосив Ігор Насалик.

Про «Західний Вісник».

Про те, чи всю інформацію, яка друкується у «Західному Віснику», можна сприймати як правдиву, Ігор Насалик відповів так: «У «Західному Віснику» була надрукована стаття про те, що «Свобода» контролюється Партією регіонів, що представники «Свободи» геї та багато іншого. Проте цю інформацію було спростовано О.Сичем. Однак після публікацій у «Західному Віснику», що нібито я маю інтереси до постачання медпрепаратів, що медпрепарати є протерміновані, що Радецька отримує 20 тис. грн. зарплати, то всі повірили, що це правда. До слова, жодного підпису під тією заявою медиків у «Західному Віснику» не було надруковано. Напередодні цієї заяви я спілкувався із завідувачами відділів, і в нікого не було претензій до В.Радецької. Тож чому на анонімці ми повинні ґрунтувати звинувачення? Віталіна Радецька готується до судових позовів. І я, як голова Української партії, теж буду подавати в суд «Західний вісник». Думаю, що матеріальні збитки будуть нараховані в мільйонах».
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1020 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]