[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2018 » Травень » 31 » Дороги Голинь – Рожнятів і Пійло – Завадка має ремонтувати область
10:06
Дороги Голинь – Рожнятів і Пійло – Завадка має ремонтувати область

Цього тижня відбулося виїзне засідання робочої групи з обстеження автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Калуського району. Члени робочої групи визначили обсяг ремонту доріг на території Тужилівської і Сівко-Калуської сільських рад.

Нагадаємо, нещодавно робоча група здійснила моніторинг стану якості доріг в Калуському районі. Після того, як робоча група визначила перелік доріг, які потребують першочергового ремонту, бюджетна комісія райради підтримала дане рішення, йдеться у повідомленні Калуської РДА, інформують "Вікна".

Перебуваючи на території сільських рад, члени робочої групи поспілкувалися із Тужилівським сільським головою Василем Лазарем і Сівко-Калуським сільським головою Оксаною Онопченко щодо ремонту доріг «Голинь – Рожнятів» (через Тужилів) і «Пійло – Завадка» (через Сівку-Калуську).

Члени робочої групи наголошують, що ремонтувати дорогу потрібно в межах населених пунктів. Звернення від сільських рад необхідно писати до департаменту будівництва, житлово-комунального господарства та архітектури ОДА. Адже це дороги обласного значення, які перебувають на балансі даного департаменту.

Одержувачем коштів і замовником робіт з поточного ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг загального користування місцевого значення наразі є управління Служби автомобільних доріг в області. Проте, у зв’язку з тим, що ці дороги перебувають в поганому стані, місцева, районна влада та члени робочої групи одностайні в тому, що потрібно, по можливості, провести ремонт доріг у межах населених пунктів.

Раніше члени робочої групи визначили обсяг ремонту доріг на території Кропивницької та Ріп'янської сільських рад.

Крім того, Калуська РДА визначила перелік найгірших доріг району, які відремонтують.

Категорія: Економіка | Переглядів: 748 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]