[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Квітень » 10 » До відома власників РРО!
14:44
До відома власників РРО!

До обовязкового подання звітів електронної касової стрічки залишилося менше 3-х місяців.

З 1 січня 2013 року суб'єктам господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій необхідно подавати до органів податкової служби електронні копії  розрахункових документів і фіскальних звітних чеків касових апаратів. З цього приводу Міністерством фінансів України видано наказ від 08.10.2012р №1057 ’’Про затвердження Вимог щодо створення контрольної стрічки в електронній формі у реєстраторах розрахункових операцій та модемів для передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій  дротовими або бездротовими каналами зв’язку до органів державної податкової служби’’.  

До закінчення граничного терміну-1 липня 2013 року, коли податкова служба не застосовує штрафні санкції за відсутність звітів електронної касової стрічки, залишилось менше 3-х місяців.

Для приєднання до електронної стрічки існує два шляхи. Перший – це придбати касові апарати нового покоління, які створюють контрольну стрічку в електронній формі та містять вбудовані модеми. Інший спосіб – доопрацювати існуючі касові апарати, а саме придбати необхідні модеми під конкретні моделі РРО для підключення їх до мережі Інтернет. В обох випадках власникам РРО  необхідно звертатись до Центрів сервісного обслуговування.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 564 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]