[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Квітень » 17 » Депутати Прикарпаття вимагають відставки уряду Азарова
09:52
Депутати Прикарпаття вимагають відставки уряду Азарова
Івано-Франківська обласна рада під час сесії сьогодні, 15 квітня, прийняла звернення до Президента України з вимогою відправити у відставку прем’єр-міністра України Миколу Азарова та Кабінету Міністрів України.

З ініціативи «Фронту Змін» до порядку денного сесії було внесено питання щодо звернення до Президента України з вимогою відставки прем’єр-міністра України та Кабінету міністрів України. Депутати підтримали винесення питання на розгляд сесії, - повідомили у прес-службі «Фронт Змін».

”Минув рік роботи українського уряду на чолі з Миколою Азаровим. Але прем’єр так і не спромігся подати до парламенту план розвитку держави на 2011 рік. Україні не потрібний уряд, який не знає, що робити.

Кабінет міністрів Миколи Азарова не може створити у країні нічого, крім проблем. Партії регіонів варто визнати свої кадрові помилки. І розпочати це із відставки уряду Миколи Азарова. Уряд, що обманює свій народ, повинен піти у відставку.

За новою Конституцією Президент може зробити це одноосібно”, – наголосив під час виступу голова Івано-Франківської обласної організації "Фронту Змін” Володимир Шкварилюк.

Категорія: Політика | Переглядів: 579 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]