[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Лютий » 1 » Чиновників прикарпатських РДА не скорочуватимуть
15:21
Чиновників прикарпатських РДА не скорочуватимуть
Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк запевнив, що апарати районних державних адміністрацій області не зазнають кадрових скорочень, оскільки там і так працюють по 19 осіб, разом з прибиральницею, сторожами, водіями. Про це сьогодні, 1 лютого 2011 року повідомили у прес-службі ОДА.

У той же час, за словами губернатор Прикарпаття, окремі обласні структурні підрозділи будуть скорочені. Це стосується, у першу чергу, дублюючих структур. До таких Михайло Вишиванюк зараховує управління з питань надзвичайних ситуацій.

«Коли щось трапляється, я телефоную одразу у Головне управління МНС, – каже голова ОДА. – З управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи зробимо відділ при облдержадміністрації, який буде контролювати роботу МНС в області».

Зменшиться кількість сільських рад. Їх буде ліквідовано у тих селах, де, за словами голови ОДА, «залишилося по 15 осель».

Щодо об′єднання Калуських міської та районної рад, то, як наголосив Михайло Вишиванюк, «для розвитку сфери медицини це є правильним кроком. А ось освіта працюватиме так, як і раніше».
Категорія: Політика | Переглядів: 560 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]