[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Червень » 21 » Будівництво Боднарівської школи відновиться
11:38
Будівництво Боднарівської школи відновиться
На засіданні сесії Івано-Франківської обласної ради 10 червня 2011 року було розглянуте питання про перерозподіл бюджетних коштів. Два недобудовані об’єкти Калуського району отримали часткове фінансування на загальну суму понад 1 млн. гривень. 

Уже найближчим часом можна чекати на позитивні зрушення у питанні будівництва загальноосвітньої школи у селі Боднарів. Так, наразі те приміщення, у якому навчаються діти, перебуває у незадовільних умовах. А корпуси школи розташовані по два боки дороги державного значення. Цього року питання про будівництво школи постало особливо гостро. У березні батьки школярів перекрили дорогу державного значення із вимогою будівництва нової школи, а вже через місяць проблемний об’єкт відвідав під час об’їзду Калуського району голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, а також голови Калуської районної державної адміністрації Василь Петрів та районної ради — Василь Дзундза. Тоді комісія визначила Боднарівську школу як першочерговий недобудований об’єкт у районі.

Тож, на сесії Івано-Франківської обласної ради було вирішено виділити на завершення першої черги будівництва 600 тис. гривень. Разом із тим, часткове фінансування надходитиме з районного і сільського бюджетів. Заплановано завершити фундамент нової школи вже до кінця цього року. 

Нагадаємо, що школу у Боднарові розпочали будувати 20 років тому. Тоді виготовили проект і освоїли кошти у розмірі 176 тис. гривень за цінами 1998 року. За них встигли звести частину фундаменту із бетонних блоків, які з часом стали непридатними. Загальна вартість будівництва тепер становить понад 40 млн. гривень

Півмільйона гривень із бюджету розвитку області також заплановано виділити на добудову спорткомплексу у селі Новиці.

Джерело інформації - газета "Вікна"
Категорія: Суспільство | Переглядів: 667 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]