[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Лютий » 22
Я вже отримав інформацію про те, що відпустили на підписку про невиїзд голову Закарпатської обласної організації ВО «Свободи». Телефоном він повідомив, що відкрита кримінальна справа: він саме йшов давати покази. Про це сьогодні, 22 лютого 2011 року, заявив голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок

«Великі проблеми є сьогодні у Запорізькій області, оскільки Юрко Гудименко до цього часу перебуває під вартою, а це вже більше як місяць, при чому за абсолютно безпідставними звинуваченнями у справі нібито розмалювання пам’ятника Дзержинському, яка сталося півтора роки тому. Ця кримінальна справа вже була закрита, але оскільки його підозрювали у підриві пам’ятника Сталіну, а потім виявили що він до того не причетний, то прокуратура Запорізької області «заднім» числом почала повертатися до справи Дзержинськ ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 718 | Дата: 22.02.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Спеціалістами управління праці з метою забезпечення контролю за своєчасною і не нижче визначеного державою мінімального розміру виплатою заробітної плати протягом 2010 року здійснено перевірки законодавства про оплату праці на 66-ти суб’єктах господарювання Калуського району та надано керівникам перевірених підприємств, установ і організацій 294 рекомендації щодо усунення виявлених порушень. 

Аналіз перевірених підприємств показав, що основними причинами низького рівня оплати праці і надалі залишаються:

– встановлення на них режиму неповного робочого часу (неповна зайнятість — працівники працюють на 0,5 та 0,25 ставки) та встановлення для працівників неповного робочого місяця;

– недодержання мінімальних гарантій в оплаті праці, в частині недотримання міжпосадових (міжкваліфікаційних) співвідношень в оплаті праці (тобто заробітна плата і висококваліфікованим працівникам, і працівникам, які виконують просту некваліфіковану ... Читати далі »
Категорія: Суспільство | Переглядів: 639 | Дата: 22.02.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)