[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Лютий » 01
Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк запевнив, що апарати районних державних адміністрацій області не зазнають кадрових скорочень, оскільки там і так працюють по 19 осіб, разом з прибиральницею, сторожами, водіями. Про це сьогодні, 1 лютого 2011 року повідомили у прес-службі ОДА.

У той же час, за словами губернатор Прикарпаття, окремі обласні структурні підрозділи будуть скорочені. Це стосується, у першу чергу, дублюючих структур. До таких Михайло Вишиванюк зараховує управління з питань надзвичайних ситуацій.

«Коли щось трапляється, я телефоную одразу у Головне управління МНС, – каже голова ОДА. – З управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи зробимо відділ при облдержадміністрації, який буде контролювати роботу МНС в області».

Зменшиться кількість сільських рад. Їх буде ліквідовано у тих с ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 557 | Дата: 01.02.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про внесення змін до Конституції України» щодо проведення чергових виборів народних депутатів України, Президента України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів».

Як передає УНІАН, «за» проголосувало 310 із 350 народних депутатів України, зареєстрованих у сесійній залі.

Зокрема, закон підтримали 180 депутатів із фракції Партії регіонів, 7 – з фракції «БЮТ-Батьківщина», 41 депутат від НУНС, 25 – від КПУ, 20 – від Народної партії та 37 позафракційних депутатів.

Як повідомив на засіданні парламенту перший заступник голови ВР Адам Мартинюк, цим законом встановлюється 5-річний термін перебування на посадах президента України, народних депутатів та депутатів місцевих органів самоврядування і голів місцевих органів влади.

Крім того, «заповнюється правова прогалина щодо строків припинення повноважень Верховної ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 1106 | Дата: 01.02.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)