[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Червень » 1 » Серед переможців — калуські команди
08:59
Серед переможців — калуські команди

На околицях Долини відбувся командний чемпіонат області зі спортивного орієнтування, в якому взяли участь близько восьмидесяти спортсменів з шести районів Прикарпаття.

У загальнокомандному заліку перемогли перша і друга команди Калуша, на третьому місці — спортсмени Калуського району.

На спринтерській дистанції перемогу отримали калушани Леся Поліщук (Д-12), Андрій Шипулін ( Х-12), Валентина Пелехович ( Д-14), Сергій Хамуляк (Ю-14), Марія Поліщук( Д-16), Володимир Ерстенюк (Ю-18), Микола Фодчук (4-20), Вікторія Беник ( Ж-20) та Олександр Неспляк ( Ч-21Е).

Призові місця здобули також Анастасія Якимечко (Д-12), Андрій Іванів (Х-12), Христина Кулик ( Д-14), Микола Ковбасюк, Артур Шляхтич ( Ю-14), Іванна Мельницька і Марія Бойко (Д-16), Сергій Моспан (Ю-16), Мар’ян Русинкевич і Василь Яремчук (Ю-18), Олександр Козачинський (Ч-20), Ігор Сидорко (Ч-21Е).

На середній і довгій дистанціях переможцями і призерами також стали Олександр Базюк (Х-12), Христина Медвідь (Д-16), Микола Павлюк ( Ю-18) та Роман Коробко (Ю-16).

За підсумками змагань була відібрана збірна команда області, яка братиме участь в командному чемпіонаті області, що проходитиме на теренах Житомирської області.
 
Омелян Куцук,
заслужений працівник фізичної культури і спорту України
Категорія: Спорт | Переглядів: 1092 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]