[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Квітень » 28 » Безкоштовне насінння для родин села Завій
00:26
Безкоштовне насінння для родин села Завій

Селянські родини села Завій Калуського району безкоштовно отримали сортове насіння картоплі, багаторічних бобових трав, мінеральні добрива та засоби захисту рослин. Крім того, членам кооперативу "Стожари" передано трактор з причіпним та навісним обладнанням для рекультивації підтоплених угідь та надання послуг.

Саме так стартував проект "Допомога сільським родинам, які постраждали від повені у західних областях України, у відновленні особистих селянських господарств", повідомляє УкрІнформ.

Проект започатковано Міжнародною благодійною фундацією "Хайфер Проджект Інтернешенл" і впроваджується у співпраці із сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом "Стожари" за сприяння Калуської районної державної адміністрації та Калуської районної ради.

Мета проекту - відновлення родючості затоплених та замулених сільськогосподарських угідь, зазначив президент Міжнародної благодійної фундації "Хайфер Проджект Інтернешенл" Віктор Терес. За його словами, окрім цього, для селян заплановано провести серію навчань з рослинництва, агроекології, розвитку громади тощо.
 
Джерело інформації - телерадіокомпанія "Вежа".
Категорія: Суспільство | Переглядів: 804 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]