[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Березень » 19 » Навіщо чоловікові заначка і де її шукати?
11:15
Навіщо чоловікові заначка і де її шукати?
Ні-ні, я не кажу, що всі дружини проти чоловікових заначок! Адже, погодьтеся, кожній приємно думати, що коханий відкладає потихеньку гроші їй на перстеник, сережки або букет квітів. А коли пеньонзи потрібні, аби позависати з друзями? Або ж на презент панянці, про яку дружина й знати не має?..

То куди ж її, ту заначку, запхати, щоб благовірна не знайшла? Спробуймо з’ясувати...

Заначки та інші сімейні реалії.
Здавалося б, що в цьому такого, у кожного мають бути «необліковані» гроші.
Проблем із заначками кілька.
- По-перше, це обман у сім’ї, що рідко закінчується чимось хорошим. Брак довіри і поведінка в стилі «...а що? Він мені не все каже, і я теж не буду» підривають взаємоповагу членів родини.
- По-друге, для чого потрібні заначки? З жінками просто: купити парфуми, якусь дрібничку, посидіти в кав’ярні з подружками. Чому все це не можна придбати відкрито? Тому що чоловік не зрозуміє (див. Наступний пункт)? З чоловіками трохи складніше: гроші можуть йти на електронні дрібнички, алкогольні посиденьки, а також на інших панянок. Такі витрати афішувати аж ніяк не варто, зрештою, як і робити все це...
- По-третє, заначки заважають планувати сімейний бюджет. Коли грошей багато, сенсу приховувати гроші – жодного. Заначки варто робити тоді, коли заховані купюри пішли б на щось хоч трохи корисне для родини. Таким чином фактична грошова база виявляється меншою від суми, на яку можна було б розраховувати, якби подружжя довіряло одне одному.

Як заховати заначку від дружини.
Що ж робити? Як вчинити, щоб перетворити заначку не тільки на привід для цікавої гри, але й на ефективне приховування прибутків?
Варіантів багато, ім’я їм – легіон. Це означає – багато, даруй за тавтологію.

Згадай про логіку.
Науково доведено, що на грошики дружини зазіхають набагато рідше. Звісно, добре, щоб половинка не знайшла заначки, але водночас непогано було б, якби ти сам зміг її знайти. Тому вибирай для схованок місця логічні, адже жінкам до чоловічої логіки – зась. Не варто класти «резерв» до гаманця. З іншого боку, гаманець – чудове місце для заначки. Тільки це має бути... гаманець дружини. Там вона напевно не шукатиме. Правда, кохана може витратити гроші, що невідомо звідки взялися, але це не біда – однаково не здогадається, що то була ТВОЯ заначка.

Скористайся дитячою скарбничкою.
Головне – вчасно викрасти скарбничку та підмінити її на таку саму, але напівпорожню. Привабливість цього методу в тому, що держзнаки можна й не заникувати, стане просто переконати дружину, що дитині треба кишенькові гроші. І паралельно втовкмачити малечі, що кишенькові гроші не потрібні, що їх треба складати в скарбничку.

Зароби мільйон.
Байдуже, яких саме грошей. Розділи той мільйон на тисячу однакових купок (або неоднакових, так навіть цікавіше). Порозпихай купки по всьому будинку. Але не просто так – вдавай, що ретельно ховаєш. Частину можна закопати в горщики з квітами, частину заховати у банки зі спеціями. Дай волю фантазії! Що ти робиш? Припини негайно! Я мав на увазі, що ти й сам можеш вирішити, куди заховати тисячу купок грошей. Тепер найголовніше. Останню купку вилучаєш з обороту і купуєш на неї, ну, скажімо, пиво. Або будь-що. Хоча... зупинімося на пиві.
Готово? Тоді сміливо йди до дружини й кажи, що ти заробив рівно мільйон і заховав його у вашій квартирі. Дружина дуже швидко знайде 999 купок, а решту життя шукатиме тисячну. Тим часом зможеш орудувати зарплатою так, як тобі заманеться. Але, благаю, жодних фантазій! Тільки здоровий ґлузд і тверезий розрахунок!

Вклади гроші у золоті та срібні монети.
З них можна зробити намисто й подарувати його дружині, а в разі потреби потихеньку зрізати одну-дві монетки.

Знайди сліпу дружину.
Не радій дочасно, бо заначку вона однаково знайде, але ти матимеш невелику фору в часі. Ця сентенція стосується також безногих, безруких і повністю паралізованих дружин.
Якщо тобі не пощастило одружитися з паралізованою – не біда. Спробуй паралізувати дружину сам. Наприклад, жахом. Або нахабством. Скажи: «Люба, маю гроші, але тобі їх не віддам» – і все. Секунд двадцять вона стоятиме як стовп. Навряд чи тобі це допоможе, але негативний результат теж результат.

Ховай купюри в Біблії.
Бажано, щоразу на іншій сторінці. Якщо робитимеш це частенько, то благовірна почне збагачуватися духовно і незабаром збагне, що гроші їй не потрібні.

Придбай порнографічний журнал.
Гроші дружина, звісно, швидко знайде... Але хоч покохаєтеся. Якщо не побіжить витрачати твою заначку на юного жиголо... А коли таки побіжить, то якийсь час зможеш вільно заначувати гроші.

Однак скажу тобі чесно, що всі ці способи не універсальні. Друже, я відкрию тобі один секрет: маєш негайно розбестити і розпестити дружину нечуваною розкішшю, дорогими подарунками та величезними сумами, що їх виділиш «на шпильки». І тоді, повір мені, до твоєї нещасної заначки вона навіть торкнутися погребує!
 
Джерело інформації - газета "Сім'я і Дім".
Категорія: Суспільство | Переглядів: 917 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]