[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Лютий » 20 » Переможці конкурсів директорів шкіл і вчителів
11:08
Переможці конкурсів директорів шкіл і вчителів

Минулої п’ятниці, 13 лютого, у приміщенні Народного дому м. Калуша відбулося нагородження переможців конкурсів “Директор сільської школи” та “Вчитель року”.

Як розповіли ведучі конкурсу методисти методичного кабінету відділу освіти Калуської РДА Світлана Вербинська та Наталія Ільків, віднайти лауреатів було не так просто. Тому вирішили вдатися за допомогою до астрологів. І надіслали Зіркам такий запит: “Розшукати в Калуському районі директорів шкіл I-II та I-III ступенів, які наділені такими рисами: в роботі чесні і надійні, пунктуальні, енергійні…” І отримали інформацію, що такі люди є — директор Бережницької ЗОШ I-II ступенів Галина Серафимівна Томащук та директор Довговойнилівської ЗОШ I-III ступенів Наталія Петрівна Мілевська.

Якось римський оратор Цицерон розмірковував: “Маючи поганих кравців, не матимеш гарного одягу, якщо погані пекарі, то матимеш такий-сякий хліб, а якщо матимемо поганих учителів, то в нас не буде майбутнього”. Але, за передбаченням астрологів, у нас є майбутнє, бо працюють у Бережницькій ЗОШ вчитель музичного мистецтва Марія Коско, у Мостищанській ЗОШ — вчитель англійської мови Зоряна Яковина і вчителька української мови та літератури Богдана Баран, у Новицькому НВК — вчитель інформатики Любов Лапчак, у Войнилівській ЗОШ — вчитель фізики Зіновій Чміль.

Для переможців конкурсів “Директор сільської школи” та “Вчитель року” лунали щирі та теплі слова від їхніх колег, дзвеніли пісні у виконанні їхніх вихованців. А вручили нагороди — грамоти та грошові премії — начальник відділу освіти Михайло Срібняк та голова профспілки Омелян Івашко. Михайло Срібняк зазначив, “що йому дуже приємно стояти на сцені та вручати нагороди найпрекраснішим вчителям та директорам району, які гідно представляли Калущину на теренах області та України”. Михайло Срібняк подякував лауреатам за їхню титанічну працю і неймовірну енергію, талант, небайдужість, добре і мудре серце, а також побажав здоров’я, щастя, натхнення та добрих дітей, які поважатимуть та любитимуть своїх вчителів.
 
Наталя Барнич
Категорія: Освіта | Переглядів: 962 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]