[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Лютий » 02
Здавалося б, що тут такого: школярі часто б’ються між собою і ні для кого це не є новиною. Якби мова йшла про кілька штурханів чи запотиличників і десь на території шкільного подвір’я чи у коридорі, то це можна було б назвати буденними стосунками окремих учнів. Але коли бійка, вірніше — побиття, розгортається у класній кімнаті під час уроку і призводить до госпіталізації потерпілого, то таку подію сміливо можна віднести до розряду ексцесів.

— Сталася ця прикра пригода 30 січня у Підмихайлівській школі, — каже начальник відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Калуського міськвідділу УМВС в Івано-Франківській області, капітан міліції Тарас Бульба. — Під час уроку четверо учнів 5-го класу накинулися на однокласника, збили його з ніг і досить жорстоко побили. У результаті побиття хлопчина був доставлений у лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоями поперечного відділу хребта та лобової частини го ... Читати далі »
Категорія: Кримінал | Переглядів: 1449 | Дата: 02.02.2009 | Рейтинг: 3.0/1 | Коментарі (0)

Уже майже місяць калушани мають змогу досхочу кататися на ковзанах. Оскільки останнім часом зима не радує морозом, а відповідно — на озері чи ставку льодове покриття не надто надійне, то більшість спортивно налаштованих мешканців міста щоденно випробовують на міцність покриття Льодового палацу ім. Степана Бандери. Як виявилося, чимало людей ідуть на каток без власного спорядження. Тож найбільшою проблемою поки що є відсутність пункту прокату ковзанів.

Найбільше відвідувачів Льодовий палац приймає у вихідні дні. Хтось приходить, щоб покататися, хтось — щоб повболівати на хокейних матчах, а хтось — просто подивитися на людей, які розважаються. Так, минулої неділі відвідувачів було стільки, що навіть досвідченим ковзанярам було важко втриматися на ногах. Аматори ж цієї справи без синців точно не обійшлися.
Студентки п’ятого курсу Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника Христя та Уляна у Льодовому палаці ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1250 | Дата: 02.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У вівторок усі співробітники Калуської філії "Надра Банку" на дві години припинили роботу і вийшли на вулицю з транспарантами, приєднавшись таким чином до всеукраїнського акту громадянської непокори. Мітингувальники вимагали від політиків припинити безпідставні звинувачення банку, які провокують паніку серед їхніх клієнтів та дестабілізують роботу не тільки цього банку, а й усієї банківської системи загалом.

Протягом двох годин учасники акції роздавали перехожим текст Відкритого листа до Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. У ньому сказано, що політики зараз займаються зведенням особистих рахунків, а не працюють над оздоровленням економіки. Заяви ж про те, що "Надра" є нестабільним та ненадійним банком, завдають шкоди насамперед його клієнтам, нівелюючи довіру людей до всієї банківської системи.
За словами начальника філії "Надра Банку" у Калуші Тараса Монастирського, через негативно спрямовану піар-акцію проти банку порушується нормаль ... Читати далі »
Категорія: Економіка | Переглядів: 1448 | Дата: 02.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)