[Калуський інформаційний портал ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: olevas  
Форум » Калущина » Робота » FM Group Ukraine
FM Group Ukraine
info-kalush Дата: Четвер, 25.06.2009, 14:09 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
FM Group World це – фірма, яка динамічно розвивається на ринку парфумів, яку творять молоді та енергійні люди. В нашому асортименті продукції клієнти знайдуть найширший вибір найвідоміших у світі ароматів. Робота фірми скерована для людей будь-якого віку. Із цілого асортименту пропозицій, кожен знайде те, що підходить для нього. Аромати поєднують в собі оригінальність та найвищу якість таким чином задовольняючи мрії кожного, навіть найвибагливішого клієнта.

 
info-kalush Дата: Четвер, 25.06.2009, 14:10 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Наша мета:

- Зростання кількості наших продуктів;

- Реалізація побажань клієнтів;

- Розбудова та зміцнення фірми.

Наша продукція потрапляє до клієнтів через систему прямого продажу – MLM (Multi Level Marketing). 3авдяки цьому ми знаємо побажання і пропозиції наших клієнтів. Ми хочемо щоб наші консультанти були активними в розбудові маркетингової мережі.


 
info-kalush Дата: Четвер, 25.06.2009, 14:11 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Історія фірми:

Нам приємно, що ми можемо запропонувати клієнтам широку гамму продукції представлену під маркою FM. Ідея створення ексклюзивної лінії парфумів народилася під час однорічного перебування Артура Травінського – власника фірми в Австралії. Після повернення додому, повний захоплення та ентузіазму, поставив собі за мету реалізувати свою мрію. Шукаючи продукцію для продажу, зіткнувся з багатьма пропозиціями про співпрацю, як у себе в дома так і за кордоном. Аналізуючи всі пропозиції Артур вибрав для себе родинну фірму, котра виготовляла парфуми вже понад 10 років. Парфуми базуються на композиціях ароматів створених однією із найбільших фірм у світі - DROM, котра динамічно розвивається маючи свої виробництва у Європі, Австралії, США, Китаї та Бразилії.

Власник фірми думав про різні можливості продажу парфумів. У відповідний момент зустрівся з спеціалістом мережевого маркетингу в особі пана Андрія Вишинського. Його досвід та знайомства в галузі посприяли тому, що Артур Травінський поставив собі за мету розповсюджувати продукцію через систему прямого продажу MLM (Multi Level Marketing).

FM Group творять молоді та енергійні люди, котрі ретельно та сумлінно виконують поставленні перед ними завдання, що мають на меті зробити так щоб клієнти були задоволенні співпрацею з нашою фірмою. Ми готові виконати усі очікування, а нашим пріоритетом є сатисфакція всіх побажань клієнтів. Ми не боїмось важких викликів, бо ми переконані, що навіть найбільш неможливе стане можливим в момент коли усі працівники спільними зусиллями ітимуть до подолання бар’єрів по дорозі до нормального функціонування фірми. Наші спільні старання на протязі останнього року дають плоди у вигляді надзвичайного росту зацікавленості до нашої діяльності. Представництва FM Group World відкриті вже більше ніж в 24 країнах світу з центром у Вроцлаві (Польща).

З усіма нашими працівниками ми віримо що це ще не кінець, і завдяки подальшому росту кількості наших продуктів FM Group, найближчим часом стане без конкурентним сильним гравцем на ринку парфумів у світі.

Виражаємо глибоку надію, що наші клієнти захочуть з нами співпрацювати. Зі своєї сторони можемо гарантувати професіоналізм, компетентність та високу якість пропонованих послуг та продуктів.

Сердечно запрошуємо до співпраці і активної участі у створені особистого бізнесу і нашої фірми.


 
info-kalush Дата: Четвер, 25.06.2009, 14:13 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Це я коротко розказував про саму фірму.

А тепер я розкажу про основні можливості заробітку в FM Group Ukraine.

Вже цікаво?

Ну тоді вперед...


 
info-kalush Дата: Четвер, 25.06.2009, 14:13 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
1 - БУДЬ СВОЇМ ПЕРШИМ КЛІЄНТОМ !

Як консультант Ти можеш купувати продукти FM Group за нижчими цінами.

Наприклад:
Ціна продукту в каталозі 120 грн
Як дистриб’ютор FM Group ти платиш лише 85 грн
Заощаджуєш 35 грн

Як бачиш ти здобув уже перший успіх – отримав високоякісні продукти за досить доступними цінами. Одночасно Ти здобуваєш щораз більше знань про марку FM Group.

З досвіду я можу зазначити, що більшість моїх друзів консультантів не зупинилися на купівлі продуктів лише для себе. Коли вони переконалися в їх винятковості, то вирішили заохотити до них своїх рідних, приятелів, знайомих...

Ти не встигнеш навіть зауважити, як сам станеш активним Консультантом, який продає продукти FM Group іншим.


 
info-kalush Дата: Четвер, 25.06.2009, 14:14 | Повідомлення # 6
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
2 - СТВОРИ ВЛАСНИЙ БІЗНЕС СПІЛЬНО З FM GROUP !

Ти вже ознайомився з продуктами, які пропонує FM Group – знаєш, що вони поєднують у собі якість та привабливу ціну. Прийшов час, щоб ти показав ці продукти іншим.

Це чудовий спосіб для того, щоб почати заробляти!

Твій шлях до успіху залежить лише від тебе. Я можу лише допомогти тобі в його досягненні, пропонуючи стежки, які до нього ведуть:

- Задумайся над тим, кому Ти можеш запропонувати продукти. Не обмежуйся лише родиною. Твої колеги по роботі, знайомі зі школи, співпрацівники, чи сусіди – це ідеальні кандидати на те, щоб вже в найближчому часі стати твоїми клієнтами.

- Будь відкритим. Кожний новий знайомий, це потенційний клієнт з яким можна створити співпрацю.

Ти вже знаєш кому запропонуєш продукти FM Group? Чудово! Виконати це завдання тобі допоможе КАТАЛОГ і СТАРТЕР за допомогою якого Ти зможеш за презентувати продукт. Завдяки їм Ти зможеш запропонувати клієнтові саме те, чого він потребує і очікує.


 
info-kalush Дата: Четвер, 25.06.2009, 14:15 | Повідомлення # 7
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
3 - БУДЬ ЛІДЕРОМ! СВОРИ ВЛАСНУ МЕРЕЖУ ДИСТРИБ'ЮТОРІВ!

Перед тобою наступне цікаве завдання і лише від тебе залежить, чи Ти погодишся на її реалізацію.

Розпочну від самого початку: створення мережі дистрибуції це ніщо інше, як заохочення нових осіб, щоб вони займалися тим же, що й Ти – продажем продуктів FM Group Ukraine.

Ще недавно Ти створював власний список потенційних клієнтів. Чи знаєш Ти, що частина з них – це ідеальні кандидати для того щоб стати новими консультантами?

Не бійся втратити їх, як своїх клієнтів – коли Ти станеш їх спонсором, крім доходів від продажу продуктів Ти будеш черпати додаткові вигоди від твоєї нової функції!

Не обов’язково бути хорошим продавцем, можна бути добротним менеджером.


 
info-kalush Дата: Четвер, 25.06.2009, 14:17 | Повідомлення # 8
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
*** Акції на червень (з 01 червня 2009 року) ***

1.) Для перших 100 клієнтів.

При покупці 3-х дитячих продуктів
парфуми: 88, 90
гелі: 88, 90
блиск для губ – 88
В подарунок - головоломка

2.) Для перших 100 клієнтів.

При покупці 2-х ексклюзивних або квіткових парфумів – в подарунок футляр для мобільного телефону.

3.) Для перших 100 клієнтів.

При покупці 5-ти парфумів з класичної серії - в подарунок футляр для мобільного телефону.


 
Fury Дата: Четвер, 13.10.2016, 21:52 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
Как-то стремно...
 
skrypp Дата: Субота, 08.04.2017, 17:45 | Повідомлення # 10
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Если вы являетесь начальником, директором и желаете приобрести технику, соответствующую вашему статусу, которую не стыдно иметь в офисе и привезти на презентацию компании, обратите внимание на шикарные имиджевые ноутбуки, которые во всей полноте представлены в интернет-магазине MOYO. Они невероятно производительны за счет мощнейших процессоров, большого количества постоянной и оперативной памяти, которая позволяет обрабатывать сразу несколько задач и работать с тяжелыми файлами, в частности, с графическими. А что и говорить о качестве дисплея и цветопередаче! Но в то же время эти ноутбуки могут достаточно долго работать автономно и кроме того они элегантны, тонки, каждая действительно линия впечатляет! Приобретите любые модели ноутбуков премиум-класса в интернет-магазине MOYO, выбрав удобный способ оплаты и доставку во все регионы Украины.http://www.moyo.ua/comp-and-periphery/notebooks/
 
Форум » Калущина » Робота » FM Group Ukraine
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: