[Калуський інформаційний портал ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Arhi  
Форум » Інтернет » Інтернет-провайдери » ОГО! - Укртелеком
ОГО! - Укртелеком
Arhi Дата: Вівторок, 10.02.2009, 17:00 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Модератори
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
ВАТ «Укртелеком» збільшує ємності Інтернет-каналів.

06.02.2009

Кількість користувачів Інтернетом в Україні, як і у світі в цілому, постійно росте. Така тенденція стимулює Інтернет-провайдерів вдосконалювати технічні параметри надання послуг.

Так, лише з середини грудня 2008 р. кількість користувачів послугою «ОГО!» від Укртелекому зросла на 80 000. Ще 170 000 користувачів перейшли на більш швидкісні тарифні плани, що передбачають необмежене користування трафіком, незважаючи на обсяг, напрямки (український чи зарубіжний), час користування (день чи ніч).

Висока динаміка підключень зумовила збільшення навантаження на Інтернет-канали Укртелекому. Більш того, для доступу до Інтернету в мережі оператора мобільного зв’язку Utel використовуються ті ж ємності магістральної мережі «Укртелекому», що й для «ОГО!».

Зростання обсягу трафіку в мережі Укртелекому тимчасово спричинило ряд незручностей на початку року для користувачів послугами «ОГО!» та Utel, які відчувалися у зниженні швидкості роботи в Інтернеті для деяких користувачів залежно від міста та АТС, та, подекуди, у зниженні якості з’єднання в мережі Utel. У зв’язку з цим значно зросла кількість звернень до Контакт-Центру компанії та відвідувань сайту самообслуговування «Мій Укртелеком».

У відповідь на ситуацію, що склалася, для відновлення та покращення якості послуг для своїх клієнтів, компанією «Укртелеком» вжито наступних заходів:
- до 50 Гбіт/с збільшено ємність зовнішніх Інтернет-каналів (на початок 2008 р. цей показник становив 7 Гбіт/с) – таких можливостей не має жоден з вітчизняних провайдерів.
- ємність внутрішніх каналів у січні 2009 р. збільшено на 10 Гбіт/с. До кінця лютого цей показник буде збільшено ще на 10 Гбіт/с.
- для обслуговування сайту «Мій Укртелеком» виділено 6 додаткових серверів.
- кількість персоналу Контакт-центру збільшено вдвічі; у лютому він зросте ще на 50%.

Для задоволення потреб своїх клієнтів ВАТ «Укртелеком» постійно інвестує у комплексне вдосконалення мереж та покращення сервісу.

Повідомлення відредагував Arhi - Вівторок, 10.02.2009, 17:01
 
info-kalush Дата: Середа, 25.02.2009, 23:22 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Антивірусний захист.

13.02.2009

Фахівці ВАТ «Укртелеком» щодня роблять все можливе для ефективного захисту мережі, попереджаючи переважну частину вірусних атак та відсіюючи левову частину спаму.

Компанія цінує кожного свого клієнта і намагається забезпечити йому якісну і безпечну роботу у глобальній мережі. Саме для цього Укртелеком протидіє вірусним загрозам і спаму у своїй мережі в цілому та пропонує своїм клієнтам зручні і доступні послуги для захисту власного комп’ютера.

Інформація щодо вірусної активності в комп’ютерній мережі товариства.

Вибіркова статистика свідчить, що система антивірусного захисту на базі програмного забезпечення компанії Symantec достатньо ефективно протидіяла вірусним загрозам та заблокувала більш ніж 50 тисяч спроб їх проникнення та розповсюдження.

Діаграма вірусної активності за типами вірусів у січні 2009 року.

Згідно діаграми потрібно відзначити активність троянських програми
(Trojan Horse), які мають на меті отримання доступу та завантаження інших комбінованих загроз.

В січні 2009 року в мережі Інтернет виявлено стрімке розповсюдження вірусу Downadup (DOWNAD, Confick, Kido).

Для зараження комп’ютерів вірус Downadup використовує вразливість в операційній системі Windows. Зазначена вразливість дозволяє зловмисникові виконати будь-який код на комп’ютері користувача, наприклад, завантажити на нього шкідливе програмне забезпечення.

В корпоративній мережі передавання інформації товариства на протязі січня 2009 року було зареєстровано поодинокі спроби розповсюдження вірусу Downadup та його компонентів.

У зв’язку з цим було проведено комплекс профілактичних заходів на робочих станціях та серверах мережі товариства, що значно зменшило кількість спроб проникнення на останній тиждень січня 2009 року. Оновлення MS08–067, яке блокує вразливість вийшло, 23 жовтня 2008 року.

Також, для зменшення ризику зараження вищезазначеним вірусом через облікови записи, рекомендуєтся використання «важких» паролів з не менш семи символів різного регістру.


 
info-kalush Дата: Середа, 25.02.2009, 23:39 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Інформація щодо стану захисту комп’ютерної мережі товариства від спаму у січні 2009 року.

Система захисту від спаму на базі програмного забезпечення компанії Trend Micro встановлена на поштовому шлюзі та блокує біля 70% небажаних електронних повідомлень (спаму) від загальної кількості поштового трафіку.

Графік блокування спаму за міжнародною базою даних репутацій.

Графік блокування спаму за допомогою он-лайн моніторінгу.

Фахівці ВАТ «Укртелеком» щодня роблять все можливе для ефективного захисту користувачів мережі Інтернет, попереджаючи переважну частину вірусних атак та відсіюючи левову частину спаму. Проте, на рівні провайдера повністю захистити кожен персональний комп’ютер неможливо технологічно. Окрім мережі Інтернет існують інші шляхи зараження комп’ютера – через локальну мережу, зовнішні носії інформації (flash-накопичувачі, оптичні диски тощо). Досягти максимального ефекту при захисті власного комп’ютера можна замовивши послугу «ОГО!Антивірус». Послугу, яка доступна клієнтам «ОГО!», можна безкоштовно протестувати протягом 30 календарних днів.


 
info-kalush Дата: Вівторок, 09.06.2009, 23:41 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Пакет ОГО!+U.TV

Пакет «ОГО!+U.TV» – це одночасно швидкісний Інтернет «ОГО!» та цифрове телебачення «U.TV»* по Вашій телефонній лінії.

Переваги для Вас:

- Безлімітний швидкісний доступ до Інтернету «ОГО!» на швидкості до 8 Мбіт/с. Детальніше…
- «U.TV» – 26 рейтингових телеканалів України, Росії та світу з відмінною цифровою якістю зображення та звуку
- Завжди доступна програма телебачення на екрані телевізора
- Зручне та зрозуміле екранне меню послуги
- Привабливі тарифи
- Послуги надаються без передоплати, оплата в єдиному рахунку за телекомунікаційні послуги
- Управління послугами з Вашої Домашньої сторінки на сайті my.ukrtelecom.ua
- Широкий вибір додаткових послуг. Всім користувачам «ОГО!+U.TV» доступні:
* послуги електронної пошти в системі Укрпост
* ОГО!Антивірус
* пакет послуг «ОГО!+» (шаблон для створення Вашого власного сайту розміром до 1 ГБайт на ресурсі Укртелекому та цілодобова підтримка Вашого сайту – безкоштовно!).

Особливості надання ОГО!+U.TV

Пакет послуг надається по телефонній лінії абонента. Замовивши «ОГО!+U.TV», можна одночасно переглядати телевізійні програми, користуватись Інтернетом та розмовляти по телефону. Щоб отримати ОГО!+U.TV, необхідно придбати або з 1 червня 2009 року взяти в оренду у ВАТ «Укртелеком» спеціальне кінцеве обладнання: мультимедійний ADSL-модем та телевізійну приставку які адаптовано для користування пакетом «ОГО!+U.TV».

Сервісна підтримка – цілодобово за телефоном 8-800-506-8-800 (дзвінки з мережі ВАТ «Укртелеком» безкоштовні).

U.TV – твоє цифрове телебачення

На сьогодні ми пропонуємо для перегляду 26 ретельно відібраних рейтингових каналів України, Росії та світу (в рамках проведення дослідно-промислової експлуатації послуги «U.TV»):



 
info-kalush Дата: Вівторок, 09.06.2009, 23:55 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
На період дослідно-промислової експлуатації послуги «U.TV» пакет «ОГО!+U.TV» надається абонентам Укртелекому у Києві та області, на Вінниччині та Запоріжжі за ціною послуги «ОГО!».

 
Форум » Інтернет » Інтернет-провайдери » ОГО! - Укртелеком
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: