[Калуський інформаційний портал ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: info-kalush  
Форум » Загальний розділ » Спорт » Чи пройде Україна в ЧС-2010 ?
Чи пройде Україна в ЧС-2010 ?
Хто пройде в ЧС-2010 ?
1.Англія \ Хорватія[ 0 ][0.00%]
2.Україна \ Англія[ 2 ][100.00%]
3.Хорватія \ Україна[ 0 ][0.00%]
4.Англія \ Білорусія[ 0 ][0.00%]
5.Хорватія \ Білорусія[ 0 ][0.00%]
Усього відповідей: 2
info-kalush Дата: Середа, 14.10.2009, 23:28 | Повідомлення # 16
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Андорра : Україна − 0 : 6

УРААААААА !!!!!!!!!!!! ОТО Є РЕКОРД..... У К Р А Ї Н А !!!!


 
info-kalush Дата: Середа, 14.10.2009, 23:33 | Повідомлення # 17
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
А тепер детальніше про матч.

Голи: 0:1 Шевченко (22), 0:2 Гусєв (61), 0:3 Ліма (70, автогол), 0:4 Ракицький (80), 0:5 Селезньов (81), 0:6 Ярмоленко (83).

Андорра: Гомес, Мартінес, Манейро, Айала, Сільва, Ліма, Пуйоль, Андорра (Гарсія, 89), Хіменес (Морено, 72), Санчес (Рієра, 79), Валес.

Україна: П’ятов, Кобін, Кучер, Хачеріді, Ракицький, Гусєв, Михалик, Ярмоленко, Назаренко (Гай, 74), Шевченко (Алієв, 74), Мілевський (Селезньов, 76).

Попередження: Санчес (14), Пуйоль (72), Ліма (80) − Гусєв (37).

Сьогодні, 14 жовтня, національна збірна України в останньому поєдинку кваліфікаційного раунду чемпіонату світу здобула впевнену перемогу над аутсайдером шостої відбірної групи. Таким чином, наша команда виборола право зіграти у двох матчах плей-офф за вихід до фінальної частини ЧС-2010, що відбудеться наступного року в ПАР. Початок розгрому суперників у першому таймі поклав Андрій Шевченко, а після перерви у воротах андоррців опинилося ще п’ять м’ячів, що так і залишилися без відповіді.

Зміни у складі
У порівнянні з поєдинком проти англійців Олексій Михайличенко провів три зміни в стартовому складі. Всі вони відбулися у середній лінії. Замість Анатолія Тимощука, дискваліфікованого через дві жовті картки, на позицію опорного півзахисника було відряджено Тараса Михалика, який нещодавно відновився після травми. Розуміючи, що в грі проти андоррців наші футболісти зіштовхнуться із насиченою обороною суперника, наставник вирішив діяти переважно через фланги. Тому зі стартовим свистком шотландського арбітра Крейга Томсона на поле з’явилися крайні хавбеки київського «Динамо» Олег Гусєв та Андрій Ярмоленко, яки замінили Руслана Ротаня та Олексія Гая.

Несподіваний удар Назаренка
Зустріч розпочалася у невисокому темпі за повної ігрової переваги гостей. Українці не стали відразу форсувати події, намагаючись знайти слабкі місця у захисті збірної Андорри. Тому небезпечних моментів глядачі на початку матчу не побачили. Проте, на 13-й хвилині м’яч ледве не опинився у воротах Хозепа Гомеса. Артем Мілевський на правому фланзі заробив штрафний, який взявся виконувати Сергій Назаренко. Півзахисник «Дніпра» не став робити навісну передачу, а несподівано пробив з гострого кута − м’яч від рук голкіпера влучив у стійку.

Шевченко відкриває рахунок
Невдовзі той же Назаренко опинився на ударній позиції, але його «постріл» прийшовся у захисника. «Синьо-жовті» збільшили тиск на ворота господарів, буквально закривши суперника у його власному карному майданчику. Андоррці намагалися стримувати атаки за допомогою дрібного фолу, але така тактика багато дивідендів їм не принесла. На 22-й хвилині підопічні Давида Родріго змушені були капітулювати. Андрій Шевченко зіграв на Гусєва, та, отримавши від партнера чудовий пас п’ятою, невідпорно пробив у верхній ближній кут. Гол не змінив співвідношення сил на полі, але сама гра стала спокійнішою. Як наслідок, до перерви епізодів, котрі можна було б вважати гольовими, команди не створили.


 
info-kalush Дата: Середа, 14.10.2009, 23:34 | Повідомлення # 18
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Гол Гусєва, автогол Ліми
Не відбулося особливих змін й після відпочинку. Українці продовжили шукати шляхи до воріт Гомеса, а господарі всією командою відбивалися. По перерві перший удар у рамку відбувся лише на 60-й хвилині − після подачі з кутового Мілевський пробив головою у голкіпера. Втім, не встигла секундна стрілка зробити ще бодай одне обертання, як цифри на табло Муніципального стадіону Андорра-ла-Вельї було змінено. Назаренко пасом зі штрафного вивів на ударну позицію Гусєва, який буквально розстріляв воротаря. А за дев’ять хвилин рахунок став розгромним − автоголом відзначився Ільдефонс Ліма, котрий головою зрізав м’яч у власні ворота після подачі того ж Назаренка від кутового прапорця.

Потрійний «залп» українців
Досягши очікуваного результату, Олексій Михайличенко майже відразу провів всі три можливі заміни. І «синьо-жовті» зі свіжими силами продовжили побиття суперника. Спочатку Ярослав Ракицький забив дебютний гол за збірну, влучивши під поперечину могутнім ударом метрів з 25-ти. За хвилину взяття воріт організували гравці, що з’явилися на полі з лави запасних. Олександр Алієв знайшов передачею Євгена Селезньова, який спокійно переграв Гомеса. А на 83-й хвилині півзахисник «Динамо» допоміг відзначитися своєму одноклубнику Ярмоленку. Здобувши перемогу, збірна України посіла друге місце в шостій відбірній групі до ЧС-2010 та отримала право зіграти у плей-офф за вихід до фінальної частини турніру. Жеребкування стикових матчів відбудеться у понеділок, 19 жовтня.


 
Форум » Загальний розділ » Спорт » Чи пройде Україна в ЧС-2010 ?
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: